Aktuelt

Et kurstilbud til DEG som har omsorg for eller er venn med en person med demenssykdom - og vil vite mer.  Kurset starter mandag 17. oktober kl. 18:00 i "Storastova" ved Kjerjaneset bo- og servicesenter i Egersund.

Bjerkreim kommune søker etter flere frivillige sjåfører.  Flere av de ukrainske flyktningene mangler bil, og trenger transport for å komme seg ut på aktiviteter.

Vaksine

TID OG STAD
Det blir vaksinering i Bjerkreimshallen 20. oktober og 3. november kl.12-17.
Timebestilling er ikkje nødvendig.

(Se utdypende anbefalinger under)

Det blir mulighet til vaksinering 29. september i foajeen i Bjerkreimshallen. Det vil også bli lagt ut timer på legekontoret hver torsdag.
Påmelding her: Remin

Det blir gitt en oppdatert (ny) utgave av korona-vaksinen som er bedre tilpasset de virusvariantene som sirkulerer nå. Vaksinen er en oppdatert versjon av den originale vaksinen Comirnaty (fra Pfizer).

Statsforvalter Bent Høie

Onsdag 5. oktober kl. 1800 inviteres det til eldrefest på Bjerkreim samfunnshus.

Tirsdag 13.09.2022 ble endelig Skjeraberget tatt i bruk for første gang etter oppussingen.

Kulturpris-statuetten

Bjerkreim kommune deler ut disse prisene årlig.  Kulturpris og byggeskikkpris deles ut hvert annet år, i 2022 blir det delt ut kulturpris.   Frist for å foreslå kandidater til prisene er 1. oktober.  Det er levekårsutvalet som tar endelig avgjørelse om hvem som får tildelt midler og priser.

Bjerkreim kommune legger nå ut konkurranse om strø- og brøytekontraktene for Vikeså (inkl Veen og Sundvor) og Bjerkreim. Dokumentene kan lastes ned her: Doffin.no.

koronavirus FHI

Det er nå kommet en oppdatert (ny) utgave av korona-vaksinen som er bedre tilpasset de virusvariantene som sirkulerer nå. De nye vaksinene kan tidligst tilbys 22. september. Massevaksineringsdag blir 29. september.

Strømledning

Fristen for å søke strømstøtte er 7. september.  Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for søknader om strømstøtte med søknadsfrist 7. september.