Informasjonsside influensa/korona

Aktuelt

I tråd  med nasjonale anbefalinger har mange ansatte hjemmekontor i perioden 15. desember 2021 til 15. januar 2022.  Det er ønskelig at fysiske besøk på kommunehuset begrenses i denne perioden.  For helsestasjon/ barnevern og psykisk helse gjelder egne anbefalinger.

Bjerkreim kommune følger nasjonale regler som trer i kraft 9. desember. Se nasjonale regler og anbefalinger.

Regjeringen har besluttet å følge Folkehelseinstituttets anbefaling om å endre intervallet mellom siste dose i grunnvaksineringen (for de fleste dose 2) og oppfriskningsdose til minimum 5 måneder for alle som anbefales en oppfriskningsdose.

Vi åpner nå for mulighet til å få vaksine uten å ha bestilt time på forhånd. Dette gjelder uavhengig om du ønsker første, andre eller tredje dose med koronavaksine.

Tilbudet er åpent torsdager mellom 15.00 og 15.45 på Bjerkreim legekontor.

Første gang er torsdag 16. desember.

Det er også mulig å bestille time på Bjerkreim kommune | ReMin eller kontakte serviceavdelingen på telefon 51201165.

Vi oppfordrer alle til å la seg vaksinere for å beskytte seg selv og andre.

Eva Fagerheim har takket ja og starter opp som ny kommunalsjef for Levekår.

Kulturdagen 2021 arrangeres søndag 28.11 fra kl. 1400-1630 på Bjerkreim samfunnshus.

Velkommen til julegrantenning lørdag 27.11 kl. 1800 utenfor kulturbanken

Vi er i gang med sentrumsplanen for Nesjane og Vikeså og i den forbindelse inviteres det til åpent informasjonsmøte på samfunnshuset, onsdag 24. november kl. 19.00 - 21.00.