Bjerkreim kommune

Idrett og idrettsanlegg

Idrett og idrettsanlegg

I Bjerkreim finnes tilgjengelig mange ulike arenaer for idrettsaktivitet, både organisert og uorganisert.

Arenaer for innendørs idrett er først og fremst Bjerkreimshallen. Denne er er eid av stiftelsen Bjerkreimshallen, som også står for eventuell utleie. Her finner en også det private treningssenteret Kraftverket. Vikeså Skule har gymsal, og svømmebasseng på 8 x 12,5 meter (se Offentlig svømming). I Bjerkreim Samfunnshus finnes det innendørs skytebane eid av Bjerkreim Skytterlag.

Utendørs arenaer er Vikeså Stadion (eid av Bjerkreim Idrettslag), med kunstgressbane, gressbane, treningsfelt, friidrettsanlegg og rulleskiløype. Ved Bjerkreim Skule finnes det ballbinge og grusbane. Bjerkreim Skytterlag har skytebane ute på Vikesdal. Bjerkreim Jeger - og fiskeforening har leirdueskytebane i Gjedremskogen. 

Bjerkreim kommune står ansvarlig for utleie av gymsal og svømmebasseng på Vikeså Skule. For bruk av de andre områdene, kontakt det enkelte lag eller forening. Se også Fritid - Lag og organisasjoner for å finne ut hva slags idrettsaktiviteter som er tilgjengelige i kommunen. 

Hvis noen oppdager uregelmessigheter eller skader på idrettsanleggene, bes de kontakte Bjerkreim kommune, teknisk avdeling. 

Annette Olden Nedrebø
Rådgiver kultur
E-post
Telefon 51 20 11 14
Mobil 988 80 147

Åpningstider

Bjerkreim kommunehus

Man. - fre. kl. 08 - 15