Næringsutvikling

Covent AS - Klikk for stort bilete

 

Norges største sauekommune er selvfølgelig preget av landbruksnæringen. Men Bjerkreim har også et variert næringsliv og bedrifter innen flere ulike næringer. Her er uansett plass til fler, og Bjerkreim kommune har som målsetting å tilrettelegge både for allerede eksisterende bedrifter og næringer og for deg som ønsker å etablere din egen bedrift. 

Bo og jobbe i Bjerkreim

Bjerkreim har et variert næringsliv, med muligheter innenfor både privat og offentlig sektor. Med forholdsvis korte avstander til både Egersund og Stavanger-regionen, kan man som bosatt i Bjerkreim også finne arbeidsmuligheter utenfor kommunen. Vi gir deg her en kort oppsummering av hvordan det er å bo i Bjerkreim. 

Oversikt over tomter og næringsarealer

Bjerkreim kommune har utarbeidet en oversikt over ledige tomter og næringsarealer, både til salgs og utleie. Oversikten inkluderer både private og kommunale arealer. Se denne artikkelen for mer informasjon. 

Etabler din egen bedrift

Bjerkreim kommune ønsker å stimulere til økt etablering, både av små og store bedrifter. Dersom du sitter på en forretningside og er ny i gamet, eller er på jakt etter en næringstomt eller kontorarealer, så hjelper vi deg. Mer informasjon om etablering av egen bedrift i Bjerkreim finner du her.

Vindkraft 

Fire vindparker i Bjerkreim kommune har så langt fått konsesjon fra OED, og ytterligere en vindpark har fått konsesjon fra NVE. Det er varslet høy aktivitet i en kommende anleggsfase, som vil gi store muligheter for lokalt og regionalt arbeidsliv. Vindkraftutbygging og mulighter for næringslivet kan du lese mer om her

 

 

  

Publisert av Helene Døscher. Sist endra 20.02.2018
Fann du det du leitte etter?