Ledige boligtomter og planlagde utbygginger

Ledig boligtomt - Klikk for stort bilete

Ønsker du å bygge bolig i Bjerkreim kommune? Her har vi laget en oversikt over ledige boligtomter og prosjekterte boliger, i hele Bjerkreim kommune, både kommunale og private. 

Kommunale boligtomter
 

Røyslandsdalen
Kommunen har fortsatt ledige tomter til salgs i Røyslandsdalen, ved Bjerkreim. Her finner du en oversikt over hvilke boligtomter som fortsatt er til salgs. Ta kontakt med kommunen dersom du er interessert.

Vikesdalslia
Det er ennå 3 ledige tomter i Vikesdalslia.

Hunnadalen
Tomtesalg i Hunnadalen boligfelt starter, se egen artikkel om dette i høyremargen.

Feltet består av 22 eneboligtomter og 13 tomter med konsentrert boligbebyggelse. Tomtene ligger et kort stykke nord for Vikeså skule, og nærme til  idrettsanlegg og barnehage. Plandokumentene for området er tilgjengelige i kommunens digitale planinnsyn, se lenke nederst på siden.

 

Private boligtomter/boligprosjekt

 

Vikesdalslia
Bjerkreim Trelast AS har prosjekterte boliger for salg i Vikesdalslia. Vikesdalslia ligger på Vikeså, ikke langt fra Bjerkreimshallen, idrettsanlegg, skoler og barnehage. Det er både eneboliger og eneboliger i rekke til salgs. 

VBygg har regulerte boligtomter på Vikesdal som er klar for opparbeiding. Dersom disse tomtene er av interesse kan Jan Halvard Vinningland i VBygg AS kontaktes på mobilnummer 90556143.

Fjermedal
Det er flere tomter/boliger til salgs i Fjermedal, like ved Bjerkreim sentrum. Dette omfatter både store eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter. Det er Axept som selger disse. Ta kontakt med Alf Hansen på tlf. 51463510.

Bakersvingen, Vikeså
Leilighetsprosjekt sentralt på Vikeså med panoramautsikt over Svelavatnet..  Leiligheter av varierende størrelser fr 57 til 115 kvm BRA, 1 - 3 soverom. Balkong, heis, carport og sportsbod.

For mer informasjon, kontakt Arild Olsen tlf. 915 91 365, e-post arild@boligpartner.no

Hunnadalen
Vikeså Boligutvikling AS har prosjekterte boliger i forskjellige størrelser for salg i Hunnadalen som ligger på Vikeså, kort stykke nord for skolen, og nærme til  idrettsanlegg, og barnehage. Området ligger med sør og vestlig orientering.  Det er både eneboliger, eneboliger i rekke og vertikaldelte boliger i forskjellige størrelser til salgs. 

Er disse boliger av interesse, kan prosjektet ses på www.vikesåboligutvikling.no eller så kan Leif Undheim kontaktes på 98 23 07 73.
 

 

Informasjon om gjeldende arealplan

For innsyn i gjeldende reguleringsplaner for de enkelte boligområder, vises det til planinnsyn.

Publisert av Anette Espedal. Sist endra 10.10.2017
Fann du det du leitte etter?
Artikkel (1)
Artikkel (1)