Startside

BlimE dansen

BlimE - "for jeg kan jo stå opp for deg." - Klikk for stort bilete Vi har danset sammen med unger fra hele Norge på direkten med NRK Super i dag kl. 12.00!

Barnehagedansen er en litt enklere versjon enn den skolebarna lærer seg, så vi ble nok litt satt ut med det samme, men vi kan jo danse akkurat som vi vil  - for vennskap. Det gjorde vi.

Du finner link til BlimE dansen til høyre.

Så dukket jammen Elfi fra vennebyen opp slik brannmannen leste i brevet da brannbilen var på besøk. Det var stoor stas. Han ville danse med oss og så ville han ha hjelp til å lete etter den røde brannhjelmen sin. Han kunne ikke huske hvor han hadde lagt den. Fin avsluttning på brannvernuka.

BlimE - vi er klar. BlimE - like før!! BlimE - "Ååå velg å vær en venn." BlimE - "spiller alltid best på lag" BlimE - "Vær den noen trenger i dag." BlimE - "for jeg kan jo stå opp for deg." Elfi fra vennebyen Elfi er populær

Publisert av Mari Skjefrås. Sist endra 22.09.2017
Fann du det du leitte etter?