Velkommen til våre nye nettsider

Vi er glade og stolte av å kunne vise fram nye nettsider for Bjerkreim kommune.

Intensjonen er at disse skal være med på å gi bedre tjenester til våre innbyggere og brukere. Sidene skal være tydeligere å finne fram på og bedre universelt utformet. Nettsidene er også mer tilpasset ulike skjermflater med PC, nettbrett og mobil.

Vi jobber for at våre nettsider både skal gi informasjon til våre innbyggere og brukere, samt at vi skal kunne samle inn informasjon som innbyggerne ønsker å gi oss. Nettsidene kan også være en inngangsport for å søke om tjenester.

Alle nettsider må kontinuerlig utvikles og vedlikeholdes, våre også. Derfor er vi veldig glad for all respons brukerne av nettsidene kan gi oss, både hva som er bra og hva som kan bli bedre. Bruk gjerne tilbakemeldingsfunksjonen nederst på siden.