Viktig informasjon om koronaviruset

Velkommen til Kløgetvedttunet

Program for sommeren 2021

Søndag 13. juni 13.00:
Sesongåpning v/ ordfører. Åpen kafe. Minikonsert med artisten Rossmann, som har som mål å spille konsert i alle Norges kommuner. Gratis adgang.

Søndag 20. juni 13.00:
«Arkeologi på nye veier» tar oss med tilbake i tid, og forteller om arkeologiske funn i Bjerkreim. Passer best for voksne. Gratis adgang.

Søndag 15. august 13.00:
Kanopadling med Dalane Friluftsråd. Passer for alle. Gratis adgang.

Søndag 22. august 13.00:
Konsert med Ottar «Big Hand» Johansen. Den store, norske countrystjerna kjent fra NRK på 1970 – og 80- tallet besøker Kløgetvedttunet! Passer for alle. Gratis adgang.

Søndag 29. august:
Marknadsdag dersom smittevern tillater det.

Alle søndager med arrangement: Åpent 13 – 16.
Åpen kafé. Salg av kaffe, te, lapper og enkle kioskvarer.
Guiding på forespørsel.

Publikum anmodes om å betale på Vipps hvis mulig.
Pga smittevern kan vi kun ta imot sedler, og kan heller ikke gi tilbake mynter som vekslepenger.
Det tas forbehold om fortsatte regler for smittevern og avstand.
Mer enn vanlig av aktivitetene vil foregå utendørs eller i det uoppvarmede sauehuset, klær etter været anbefales.
Klikk for stort bilde
Den frivillige Kløgetvedtkomiteen gjør en formidabel dugnadsinnsats for at Kløgetvedttunet alltid skal være i god stand. Dersom noen tenker at de kan ha lyst å hjelpe til, kan de kontakte Bjerkreim kulturkontor på tlf 988 80 147. Du trenger ikke kunne snekre eller klatre på tak for å delta, komiteen gjør alle typer arbeid både utendørs og innendørs på tunet. Flere gode hjelpere ønskes velkommen!