Velkommen til Kløgetvedttunet sommeren 2019

Søndag 16. juni er det sesongåpning på Kløgetvedttunet.

Under finner du programmet for sommeren:

Bilde av Kløgetvedttunet - Klikk for stort bilde

• Søndag 16. juni kl 13 : Sesongåpning med historisk eventyrdag. Ordfører Torbjørn Ognedal åpner. Sang av Tirla Blandakor. "Historier fra Kløgetvedt", guidet skuespill med Anne Margrete Vikeså og teaterelever fra Bjerkreim kulturskule.

• Søndag 23. juni kl 10: Guidet tur fra Vaule til Tysland, og videre til Kløgetvedt. Vi ser på både krigsminner og eldre kulturminner langs veien. Oppmøte på Kløgetvedttunet kl 09.30 for felles transport, evt på Vaule kl 10.00. Øvrig informasjon om transport vil bli annonsert i forkant av turen. Guider: Kåre Vaule og Jorunn Kydland

• Søndag 18. august kl 13: Foredrag ved Synnøve Grøtteland Helland: "Minner om krigshandlinger på Grøtteland". Adgang kr 50,- pr. person, da er kaffe og lapper inkludert i prisen.

• Søndag 25. august kl 13: Askeladden Dokketeater: "Jeg fant, jeg fant, sa Askeladden". Passer for alle aldre. Gratis adgang.

• Søndag 1. september kl 13 – 16: Marknadsdag. Dersom du har lyst å delta med salg av egne hjemmelagede produkter, ta kontakt med Bjerkreim kulturkontor på tlf. 988 80 147.

Alle dagene: Tunet er åpent kl 13 – 16. Salg av kaffe, te, lapper og enkle kioskvarer. Guiding. Gratis adgang til tunet dersom ikke annet er opplyst.

Kløgetvedttunet drives av Bjerkreim kommune i samarbeid med frivillige i Kløgetvedtkomiteen. Dersom du kan tenke deg å gjøre en innsats for det fine bygdetunet vårt og delta i komiteen, kontakt Bjerkreim kulturkontor,  tlf 988 80 147.