Sykkelrittet Tour of Norway går gjennom Bjerkreim 28. mai - sjekk stengte veier!

I f.b.m. sykkelrittet blir en rekke veier og kryss i kommunen sperret en periode tirsdag ettermiddag.  Nærmere info om hvor og når finner du i artikkel under Aktuelt.

Tur med Christian Radich

Klikk for stort bildeDu kan være en av de heldige som får være med på fullriggeren CHRISTIAN RADICH 13.- 21. juli!

Ungdom fra Bjerkreim mellom 15 - 25 år kan søke.
Egenandel: kr 3500,-. Dette inkluderer reise, opphold og alle måltider.

Turen går fra Fredrikstad til Bergen, og vi stopper i Sirevåg på halvveien!
Søknad om å delta sendes Bjerkreim kommune, epost: postmottak@bjerkreim.kommune.no.

SØKNADSFRIST: 20. mai

I søknaden må du oppgi navn, fødselsdato og grunngi kort hvorfor du ønsker å delta. Er du 26+? Da kan du også være med, men må betale full pris, ca kr 13 000,-.

SPØRSMÅL? Kontakt Hå kommune v/Anne Marie Gjølme: tlf. 900 75 746 / amg@ha.kommune.no

Også i år skal Hå kommune være Cruise in Company havn under årets Tall Ship Races mellom Fredrikstad og Bergen.  I den forbindelse ønsker de å løfte dette arrangementet til å bli et regionalt samarbeid knyttet til medseilere. Kommunene Bjerkreim, Eigersund, Randaberg m. fl. blir med.

The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med et hovedformål om å få ungdom mellom 15 og 25 år til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn. Som medseiler får de være en del av et internasjonalt team og oppleve samholdet om bord. Medseilerne kommer hjem med nye vennskap, erfaringer og uforglemmelige minner. Mesteparten av tiden tilbringer de om bord på skuten, men de vil også oppleve dager i havnene med ulike arrangementer. Hå kommune organiserer og administrerer alt knyttet til medseilerne, kontakt med skutene, reise mm.