Framside

Sommaren på Kløgetvedttunet

Kløgetvedttunet - Klikk for stort bilete Velkommen til sommarens arrangement på Kløgetvedttunet!

•  Mandag 5. juni (andre pinsedag): Eventyrdag med Anne Margrete Vikeså, Trond og Anne Rita Gudmestad kl 13 – 16.
  • Søndag 25. juni: Naturlostur med Per Spødervold. Turen følgjer den gamle kyrkjevegen frå Moi til Bjerkreim Kyrkje, med stopp på Kløgetvedttunet for kaffi og lappar. Parkering og turstart hos Tove og Martin Moi kl. 10.00. Ca 15 km i lett terreng. Reknar med å ta ein stopp på Kløgetvedttunet mellom ca kl 14.30 og 15.30, og vil være framme på Bjerkreim ca 17.30.
  • Søndag 20. august: Mat på bål med Dalane Friluftsråd kl 13 – 16. «Bålmat er meir enn grillpølser». Familiearrangement ved friluftspedagog Stein Roar Slotterøy.
  • Søndag 3.september: Marknadsdag kl 13 – 16. Bjerkreim Bondelag, Bjerkreim Bygdekvinnelag, Bjerkerota 4H, Kulturkontoret og diverse utstillarar. Dei som har noko dei kan tenke seg å selje, oppmodast til å ta kontakt med Bjerkreim Kulturkontor. (Også små kvanta).

Plakatar med nærmare informasjon om kvart arrangement vil kome opp, informasjon kjem også på Bjerkreim kommune sine nettsider og Facebook – sider.

Kulturkontoret

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 30.05.2017
Fann du det du leitte etter?