Samling for frivillige lag og foreninger

Bjerkreim kommune inviterer alle lag, foreninger og andre som arrangerer aktiviteter til å delta på en fysisk samling med opplæring i Friskus.com.

Friskus logoFriskus er en gratis nettside og aktivitetskalender med hensikt å samle og fremme alle frivillige lag/ foreninger, alle aktiviteter/ arrangement og alle frivillige oppdrag på ett sted.  Opplæringen er gratis, og det blir servert mat og drikke.

Dette blir både en sosial og lærerik samling, så kom gjerne flere fra samme lag/ forening.

De som allerede er registrert på Friskus er også velkomne!

Påmelding:

Trykk på bildet/ linken nedenfor, og trykk deretter på den røde "DELTA" knappen.

Dag: Tirsdag 3. mai 2022
Tid: Kl. 17:00-18:30
Sted: Kommunestyresalen
Utstyr: ta med egen PC eller nettbrett
Påmelding: Opplæring i Friskus for lag og foreninger

Påmelding kan også gjøres ved å kontakte frivillighet- og folkehelsekoordinator Line Pettersen på e-post: line.pettersen@bjerkreim.kommune.no  eller tlf. 958 63277.

Frivillighet- og folkehelsekoordinator
Line Pettersen