Framside

Ryddeaksjon i Bjerkreim torsdag 3. mai

Hold Bjerkreim rent - Klikk for stort bilete

Ingen kan ta alt, men alle kan ta litt!


Det er mottoet til årets store ryddeaksjon i hele Norge som går av stabelen denne dagen.
DU, LAG/FORENINGER, JA ALLE i Bjerkreim blir med dette invitert til å være med!

Denne aksjonen startet som et iniataiv fra NRK Rogaland og det er mulig at de vil komme innom for å filme begivenheten. Les mer om bakgrunnen for ryddeaksjon her. (PDF, 720 kB)

Bjerkreim kommune ønsker å legge til rette for at så mange som mulig kan rydde den 3. mai. Det vil bli plassert 1 stor container foran kommunehuset som det kan kastes herreløst avfall fra ryddeaksjonen i (Ikke spesialavfall).

Vi har bestilt inn ryddepakker med sekker og hansker, og dette kan hentes gratis i Serviceavdelingen på kommunehuset. Vi vil oppfordre ALLE til å rydde i sine nærområder, og vi vil også kunne lede noen ryddere til områder som er ekstra forsøplet.

Dersom du kjenner til områder som bør ryddes, kan du enten kontakte kommunen eller melde det direkte inn i kartet i Rydde-portalen på nettsiden til Hold Norge Rent: holdnorgerent.no

Passer det bedre å rydde senere, vil containeren bli stående til over helgen.

Da er det bare å komme innom kommunen og hente ryddesekker og hansker så langt lageret rekker.
Husk at containeren IKKE skal brukes til privatavfall. Mengden avfall som blir ryddet, skal bli registrert hos Hold Norge Rent som fører statistikk for hele landet.

Er det noe som er uklart, kan du kontakte miljøansvarlig Rune Hagen på 51 20 11 71 eller rune.hagen@bjerkreim.kommune.no

La oss fylle containeren og få det enda finere i Bjerkreim!!!

God rydding!

 

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 22.05.2018
Fann du det du leitte etter?

Kontakt

Ingeniør vann/avløp/miljø
Tlf: 51 20 11 71
E-post