Koronasertifikat

Koronasertifikatet er en dokumentasjon som viser om du er vaksinert med koronavaksine, om du nylig har gjennomgått koronasykdom og om du har en nylig negativ koronatest.  Hvis du har gjennomgått koronasykdom, vil prøvesvar fra PCR eller antigentest som er registrert i Norge vises fra og med 11 til og med 180 dager etter positiv test. Merk at selvtester som er registrert i kommunens selvregistreringssystem ikke vises i koronasertifikatet.

Dersom du har et norsk fødselsnummer eller D-nummer, finner du sertifikatet ditt ved å logge deg inn på Helsenorge. Mer om koronasertifikat finner du her.

Informasjon om koronasertifikat for ikke digitale brukere finner du her:  Ikke-digitale-brukere

Ved spørsmål eller behov for hjelp ring nasjonal koronatelefon på tlf. 815 55 015, eventuelt fastlegekontoret ditt.

Ved umiddelbar behov for utskriving av koronasertifikat ta kontakt med kommunenes sentralbord 51 20 11 00, men husk at positiv bekreftet smitte gjennom en profesjonell hurtigtest ikke vises i sertifikatet før dag 11 etter testingen.