Framside

Kommunestruktur – telefonundersøkelse

Bilde telefon2.jpg - Klikk for stort bilete

Etter kommunestyret sitt vedtak skal kommunen nå gjennomføre telefonundersøkelse om innbyggernes mening ifm kommunestruktur. Undersøkelsen vil foregå i perioden 2. – 14. mai og gjennomføres av firmaet Opinion som vil gjøre direkte oppringinger til innbyggere i Bjerkreim.  Undersøkelsen vil foregå mandag-torsdag kl 16-22, fredag kl 16-20 og lørdag-søndag kl 13-18. Telefonundersøkelsen vil ta 3-4 minutter.

Hovedspørsmålet er om kommunen bør slå seg sammen med andre kommuner. I så fall om det bør være sammen med Eigersund, evt Sokndal og Lund eller om det bør være sammen med Gjesdal, evt med Sandnes.

Vi håper flest mulig er positive til å svare og vil hjelpe kommunen med å få et godt svar tilbake.

Publisert av Anette Espedal. Sist endra 19.05.2016
Fann du det du leitte etter?
Artikkel med kontaktperson (1)