Kom med forslag på kandidatar til nytt fellesråd

Vi treng forslag på kandidatar til felles råd for eldre og menneske med nedsett funksjonsevne, for perioden 2019-23.

I Bjerkreim kommune er det eitt felles råd for eldre og for menneske med nedsett funksjonsevne. Rådet behandlar saker som gjeld dei aktuelle målgruppene. Fleirtalet av medlemmene i (eldre)rådet skal på valtidspunktet ha fylt 60 år.

Nytt råd for eldre og menneske med nedsett funksjonsevne, for perioden 2019-2023, skal veljast av kommunestyret på konstituerande møte 29. oktober. Pensjonistforeninga og organisasjonar for menneske med nedsett funksjonsevne kan koma med forslag på kandidatar.

Forslag må leverast/sendast til kommunen på postmottak@bjerkreim.kommune.no, ev. tlf. 51 20 11 00, innan 21. oktober, kl. 15.00.

Brit Fuglestad
Saksbehandler