Framside

Jubilanter i Bjerkreim kommune 2018

Fra venstre: Gerd Efteland, Else Marie Apeland, ordfører Torbjørn Ognedal og Siri Torstensen.  Kari Tove Vikeså var ikke til stede. - Klikk for stort bileteFra venstre: Gerd Efteland, Else Marie Apeland, ordfører Torbjørn Ognedal og Siri Torstensen. Kari Tove Vikeså var ikke til stede.

På kommunestyrets juleavslutning 12. desember ble fire av kommunens ansatte hedret med fine ord, blomster og gaver for lang og tro tjeneste.

Jubilantene er:

Siri Torstensen - lærer ved Bjerkreim skule - 40 års tjeneste
Siri har gjennom årene jobbet som adjunkt, undervisningsinspektør og spansklærer, for det meste ved Bjerkreim skule.

Gerd Efteland - renholder ved Bjerkreim skole - 25 års tjeneste
Gerd har gjennom disse 25 årene jobbet som renholder i flere avdelinger i kommunen og hun har vært assistent i barnehage og SFO.

Else Marie Apeland - lærer ved Vikeså skule - 25 års tjeneste
Else Marie har vært styrer og pedagogisk leder i barnehage og familiebarnehage før hun i 2000 begynte som lærer ved Vikeså skule.

Kari Tove Vikeså - lærer ved Vikeså skule - 25 års tjeneste
Kari Tove startet som styrer i Vikeså barnehage, senere i Skjeraberget barnehage, før hun begynte som lærer ved Vikeså skule i 2008.  Kari Tove var ikke til stede under overrekkelsen.

Vi gratulerer alle sammen med jubileene!

25 års jubilant Kari Tove Vikeså - Klikk for stort bilete

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 04.02.2019
Fann du det du leitte etter?