Framside

Jubilanter i Bjerkreim kommune 2017

Fra venstre: Laila Røssland, ordfører Torbjørn Ognedal og Margunn Helland - Klikk for stort bileteFra venstre: Laila Røssland, ordfører Torbjørn Ognedal og Margunn Helland

På kommunestyrets juleavslutning 13. desember ble to av kommunens ansatte hedret med fine ord, blomster og gaver for lang og tro tjeneste.

Jubilantene er:

Laila Røssland - assistent i Skjeraberget barnehage - 25 års tjeneste
Laila  har jobbet både som husmorvikar, med funksjonshemmede barn og i skolefritidsordningen, før hun begynte i Skjeraberget  barnehage i 2002.  Der er Laila et unikum som både barnehagen og foreldrene setter svært stor pris på.

Margunn Helland - sekretær i Serviceavdelingen - 40 års tjeneste
Margunn begynte i teknisk etat i 1977, først på kontoret i "den gamle Forbruken" der Solheim terrasse i dag ligger, men flyttet senere samme år med resten av administrasjonen til det nye "Heradshuset" på Nesjane.
Fra 1997 har Margunn vært en del av serviceavdelingen, der hun også hadde med seg "sine" oppgaver fra teknisk.  Margunn er å regne som et orakel på området; spør henne etter et gards- og bruksnummer i kommunen, og hun har det i hodet!  Margunn er trofast på sin plass i avdelingen.

Vi gratulerer begge to med jubileet!

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 09.02.2018
Fann du det du leitte etter?