Framside

Inspirasjonskveld på Laksebørsen - Klikk for stort bilete

Bjerkreim Næringshage inviterer til ny inspirasjonskveld på Laksebørsen
torsdag 8. november kl. 20.00

Etter den utrolige oppslutningen forrige gang var det et tydelig ønske å ta en ny samling. Denne gangen har vi litt mindre program og litt mer tid til prat.

Det blir et innlegg fra lokale aktører, i tillegg til besøk fra en ny reiselivsbedrift som skal satse på å selge mat- og reiselivsopplevelser i Dalane. De heter Scenery & Food og blir en viktig kunde for alle i Bjerkreim som ønsker å selge sine mat- og reiselivsopplevelser. Scenery & Food vil sette sammen ulike pakker og selge dette til utenlandske turister. En kjempebra mulighet for oss i Bjerkreim.

Vi vil også informere om neste aktivitet, nemlig bli-kjent-med-din-egen-region-tur, en busstur i Bjerkreim til et utvalg aktører som vil vise sine produkter.

Program:

20:00  Velkommen og kort info

20:10  Anette fra Søstra til Morten forteller om sin oppbygging og det å drive lokalbutikk

20:20  Scenery & Food forteller om planer om å selge turpakker i Dalane

20:30  Drøs

Hjertelig velkommen!

Prosjektgruppa for mat og reiseliv v/Oddvar Sæth tlf. 406 27 337 og Gerd S. Engelsgjerd tlf. 51 20 11 70

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 01.11.2018
Fann du det du leitte etter?