Bjerkreim kommune

Hanne Hundsnes er ansatt som ny økonomisjef

Hanne Hundsnes er ansatt som ny økonomisjef

Økonomisjef Hanne Hundsnes - Klikk for stort bilde

— Jeg er veldig godt fornøyd med at Hanne takket ja. Hanne er faglig dyktig, og kjenner godt til kommune-området og ønsker noe mer. Og i Bjerkreim har vi rom for mer, sier kommunedirektør Ørjan Daltveit.

(Rom for mer er visjonen til Bjerkreim kommune).

— Gleder meg

32-åringen kommer fra økonomirådgiverjobb i nabokommunen Lund. Hanne ser fram til å starte i jobben i Bjerkreim. Håpet er å ha henne på plass i kommunehuset på Vikeså 1. juni.

 — Rollen som økonomisjef blir nok krevende i starten, og jeg er forberedt på en bratt læringskurve, men med gode støttespillere i Bjerkreim kommune ser jeg for meg at dette går veldig godt. Jeg er utrolig motivert og gleder meg til å ta fatt på oppgaven i begynnelsen av juni, poengterer den nye økonomisjefen.

Siviløkonom

Hun syns det er ekstra kjekt å begynne i en annen Dalanekommune som hun allerede kjenner litt, og gleder seg til å bli enda bedre kjent med.

— Hva er det viktigste du kan hjelpe Bjerkreim kommune med?

— Jeg ønsker å bidra med god fagkunnskap, men gjerne enda viktigere ønsker jeg å bidra til en helhetstenkning i kommunen, der vi spiller hverandre gode, slik at vi sammen kan gi best mulig tjenester for innbyggerne i Bjerkreim, sier hun.

Hanne Hundsnes har vært ansatt i Lund kommune siden 2016. Hun er utdannet siviløkonom fra universitetet i Stavanger. 32-åringen bor i Hovsherad.

Ørjan Daltveit
Kommunedirektør
E-post
Telefon 51 20 11 25
Mobil 90 50 08 85