Generasjonsskifte eller planer om tilleggsnæring på gården? Kom og bli inspirert

Storfe - Klikk for stort bilde Kevin Molstad

Er du nysgjerrig på mulighetene som finnes for å utvikle tilleggsnæring på gården? Bjerkreim kommune inviterer til gratis inspirasjonsmøte 24. januar klokka 19.00 til 21.30.

Møtet skjer på kommunehuset – vi serverer pizza.

Påmeldingsfristen er 13. januar: gerdse@bjerkreim.kommune.no.

Bjerkreim kommune styrker satsingen på tilleggsnæringer, og ønsker å informere om muligheter og nytt tilbud for bøndene i kommunen – for eksempel innen reiseliv, lokalmatproduksjon og foredling.

Programmet er også relevant for firma som ønsker samarbeid med gårder i Bjerkreim.

Noen av deltakerne på inspirasjonsmøtet:

• Ordfører Kjetil Slettebø
  • Gjermund Vassbø, Veen gard
  • Anne Pearl Garvdal, Fladene gard
  • Hans Arne Haugland, Haugland Gård & Hage
  • Håvard Nevland, Bjerkreim Bondelag
  • Bent O. Hansen, TEAL AS
  • Sigve Skretting, TEAL AS
  • Gerd Siqveland Engelsgjerd, landbrukssjef i Bjerkreim kommune

Har du lyst å vite mer? Ta kontakt med Gerd Siqveland Engelsgjerd: gerdse@bjerkreim.kommune.no. Tlf 976 185 19 / 51 20 11 70