Førjulskonsert med Bjørn Kallevig

Tirsdag 10. desember kl 16.30 på Bjerkreim omsorgssenter

Bjørn Kallevig - Klikk for stort bilde

Dette blir en liten times konsert med musikalske hvileskjær i julestria.

Her kan alle være med på kjente og kjære julesanger, viser om vinter og advent, og om alt som skal gjøres og forberedes før julen endelig kommer.

Vi synger om adventslysene, om å sende julekort, å pakke gaver, og om å pynte juletre. Det blir også viser om snømannen Kalle, dompapen og reinsdyret Rudolf. Dessuten går vi over sjø og land, og synger om bjelleklang og enerbærbusk. Vi er også innom nissen og rottene på låven med grøt. Det blir selvfølgelig også plass til et utvalg av de gode, gamle julesangene som hører med mens vi venter og gleder oss til høytiden.

De fleste sangene vil være kjente, og publikum kan lett delta underveis i konserten.

Bjørn har opptrådt med denne konserten de siste årene. Han har vært engasjert av en rekke institusjoner i Rogaland, samt under julemarkedet i Stavanger, i Stavanger kulturhus, Den Kulturelle Spaserstokken i flere kommuner, og har også turnert med konserten for Rogaland Folkeakademier.

Gratis adgang, alle velkommen!

Arr: Bjerkreim kulturkontor og Den kulturelle spaserstokken