Framside

Ekstra svømmetid for 1. - 7. klasse (endret)

symjing - Klikk for stort bilete Prøveprosjekt fra januar til påsken 2018

NB! Tilbudet utgår i vinterferien.

Fra onsdag 10. januar starter det opp svømming/fysisk aktivitet i bassenget for 1.- 7. klasse.

• 1.- 3. klasse Bjerkreim og Vikeså - onsdager kl 17-18

• 4.- 7. klasse Bjerkreim og Vikeså - onsdager kl 18-19

Bakgrunn:
Kommunen fikk en henvendelse fra FAU Bjerkreim skole, med ønske om å gi et utvidet, gratis tilbud i bassenget for de minste klassene for å utnytte kapasiteten i den perioden det er åpent.

Melde seg på:
Her gjelder «første mann til mølla» prinsippet. Max 25. stk.

Send mail til : postmottak@bjerkreim.kommune.no  tirsdag eller onsdag i samme uke/dag tilbudet er, for påmelding av barn.
Fristen er kl 14.30 på onsdagen.
Dersom barnet ikke kan flyte og ha hodet under vann, må barnet ha med en voksen i bassenget.

Innholdet:
Dette vil være en time der barna skal få kose seg i bassenget og øve på teknikker og ferdigheter de har lært på svømmekurs og svømmetimer i skolen.

Kulturkontoret vil påpeke at denne timen ikke kan eller bør erstatte svømmekurs for de som går på det. Dette bør ses på som et supplement for ekstra trening, lek og kos.

Det vil være to voksne som er ansvarlige for timene, og er i vannet sammen med barna og event. foreldre.

Kulturkontoret v/Kathrine Solberg

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 13.02.2018
Fann du det du leitte etter?