Framside

Ekstra svømmetid for 1. - 4. klasse

symjing - Klikk for stort bilete Prøveprosjekt fra januar til mars 2018

Fra onsdag 10. januar starter det opp svømming/fysisk aktivitet i bassenget for 1.- 4. klasse.

• 1.- 2. klasse Bjerkreim og Vikeså - onsdager kl 17-18

• 3.- 4. klasse Bjerkreim og Vikeså - onsdager kl 18-19

Bakgrunn:
Kommunen fikk en henvendelse fra FAU Bjerkreim skole, med ønske om å gi et utvidet, gratis tilbud i bassenget for de minste klassene for å utnytte kapasiteten i den perioden det er åpent.

Melde seg på:
Her gjelder «første mann til mølla» prinsippet. Max 25. stk.

Send mail til : postmottak@bjerkreim.kommune.no  tirsdag eller onsdag i samme uke/dag tilbudet er, for påmelding av barn.
Fristen er kl 14.30 på onsdagen.
Dersom barnet ikke kan flyte og ha hodet under vann, må barnet ha med en voksen i bassenget.

Innholdet:
Dette vil være en time der barna skal få kose seg i bassenget og øve på teknikker og ferdigheter de har lært på svømmekurs og svømmetimer i skolen.

Kulturkontoret vil påpeke at denne timen ikke kan eller bør erstatte svømmekurs for de som går på det. Dette bør ses på som et supplement for ekstra trening , lek og kos.

Det vil være to voksne som er ansvarlige for timene, og er i vannet sammen med barna og event. foreldre.

Kulturkontoret v/Kathrine Solberg

Publisert av Tora-Britt Svela. Sist endra 15.12.2017
Fann du det du leitte etter?

Rådgivar oppvekst