Destinasjon Bjerkreim - mer enn du tror?

Bilde fra Ørsdalen fra Destinasjon Bjerkreim

 Vet du at Destinasjon Bjerkreim kanskje er mer enn du tror?  Du tror kanskje at din bedrift eller syssel ikke passer inn.  Det er mulig at den faktisk gjør det.  

Destinasjon Bjerkreim formidler informasjon og er Bjerkreim sin portal ut i verden.  På nettsiden vil folk fra fjern og nær finne akkurat din aktivitet, overnattingsmulighet, produkt eller lignende sammen med andre aktører i Bjerkreim.  

Destinasjon Bjerkreim har en offensiv tilnærming til sosiale medier, og vil være i stadig utvikling og forbedring.  Nå starter arbeidet med å videreutvikle og ta neste skritt i utforming, innholdsproduksjon og synergibygging mellom aktørene.  Vil du være med?

Nå justerer vi medlemskontingenten for alle.  Det vil si at du har tidenes mulighet til å gjøre det du arbeider med synlig til en rimelig pris.  Samtidig er du med og løfter dine nabobedrifter i et felles mangfold.  

Vi gleder oss til fortsettelsen av Bjerkreim kommune sin satsing innen turisme, mat, opplevelser, aktiviteter - og mye, mye mer.  Bli med du også.

 

 

 

Kontaktpersoner:
ordfører Kjetil Slettebø 
Bent Hansen - bent.hansen@teal.no

 

Kjetil Slettebø
Ordfører
E-post
Telefon 51 20 11 02
Mobil 40 00 11 14