Viktig informasjon om koronaviruset

13. – 20. mars i Bjerkreim, Egersund og Sokndal

I Bjerkreim skjer dette:

Fredag 12. mars kl 19.00
Åpning  av festivalen ved  Bjerkreimshallen. Oppstart videomappingprosjekt  med ordfører  Kjetil Slettebø og  kunstner Damian Vega til stede. Musikkinnslag.

Fredag 12. mars – søndag 14. mars, hver kveld kl 19.00 – 21.00
Videomappingprosjekt sendes på veggen av Bjerkreimshallen. Minikonsert med kulturskoleelever før visning lørdag og søndag.

Tirsdag 16. mars kl 19.00
Kirkekonsert med Knut Anders Sørum i Bjerkreim kirke.  Kr 300,- p.p. Billettsalg www.egersundkulturhus.no. 100 billetter for salg.

Torsdag 18. mars Vikeså  skule og fredag 19. mars Bjerkreim skule
Arkeologiseminar/workshop  med «Arkeologi på Nye Veier» for barneskoleelevene i skoletiden.

Fredag 19. mars Vikeså Skule
Sjongleringsworkshop med Flaks Sjongleringsgruppe for ungdomsskoleelevene i skoletiden.

Fredag 19. mars kl 19.00
Fransk Aften på Pittergarden. Lett servering inkludert i billetten. Kr 300,- p.p. Billettsalg www.egersundkulturhus.no. 50 billetter for salg.

Lørdag 20. mars kl 18.00
«Elvelangs» sykkelløp for familier Bjerkreim – Vikeså. Gratis adgang. Deltakerpremier til alle under 16 år. Ved fortsatte smitteverntiltak vil det bli påmelding i forkant til Bjerkreim kulturkontor, men ikke begrensninger hvor mange som kan delta.

Lørdag 20. mars kl 19.00 – 21.00
Fakkelfest i kulturparken ved Svelavatnet . Flaks Sjongleringsgruppe, eventyrforteller Nina Næsheim , Arkeologi på nye veier, flintsmed, Dalane Friluftsråd, innslag fra kulturskolen, lokale lag og foreninger, utescene, matsalg mm.
Bålpanner, lyssetting og 100 fakler. Gratis adgang. Ved behov for smittevern vil det bli  påmelding og publikum slippes inn  i puljer,  på samme måte som i eventyrskogen i november.

Hele uka
Skattejakt for barn. Små betonglys laget av kunstner Lene Danielsen gjemmes, barn kan få skattekart på kommunehuset  og finne lysene. Premier til alle. Vikeså sentrum  mandag – onsdag, Bjerkreim sentrum torsdag og fredag,  kl 9.00 – 15.00.

Hele uka
Fotoutstilling i kulturbanken fra fotokonkurranse med tema «LYS» for barn og ungdom. Åpningstider kl 13.00 – 16.00 hver dag, og når kulturskolen er åpen. Åpner lørdag 13.00.

Annette Olden Nedrebø
Rådgiver kultur