COVID-vaksine

Det er framleis tilbod om gratis vaksine mot COVID-19 i Bjerkreim. Ved å vaksinera deg reduserer du risiko for smitte og sjukdom både for deg sjølv og dei rundt deg. I Bjerkreim er det enkelt å bli vaksinert:

COVID-VAKSINE

Påmelding til vaksine via https://timebestilling.remin.no/bjerkreim eller pr telefon til 51 20 11 65/ 51 20 11 00. COVID-vaksine blir gitt på Bjerkreim legekontor, eller i Bjerkreimshallen som ligg i same bygg. Vaksine blir gitt torsdagar mellom 14.00 og 14.45.

Vaksinen vernar mot sjukdom og smittespreiing og er viktig for folkehelsa i kommunen. Du kan lesa meir på www.fhi.no

18+ and still not immunized?

Get your free covid-19 vaccine. Vaccination is available at Bjerkreim legekontor every Thursday at1400-1445 hours. Bring photo ID.
Questions? Call 51201165.

- Вакцина против коронавируса