COVID-vaksine: Timebestilling eller Drop-in

Det er framleis tilbod om gratis vaksine mot COVID-19 i Bjerkreim. Ved å vaksinera deg reduserer du risiko for smitte og sjukdom både for deg sjølv og dei rundt deg. I Bjerkreim er det enkelt å bli vaksinert:

COVID-VAKSINE

Påmelding til vaksine via https://timebestilling.remin.no/bjerkreim eller pr telefon til 51 20 11 65. COVID-vaksine blir gitt på Bjerkreim legekontor, eller i Bjerkreimshallen som ligg i same bygg.

DROP-IN. Det er og mogleg å få vaksinen utan å ha bestilt time på førehand. Dette gjeld både om du ønskjer fyrste, andre eller tredje dose med koronavaksine. Tilbodet er åpent torsdagar mellom 15.00 og 15.45 på Bjerkreim legekontor.

Vaksinen vernar mot sjukdom og smittespreiing og er viktig for folkehelsa i kommunen. Du kan lesa meir på www.fhi.no

18+ and still not immunized?

Get your free covid-19 vaccine. Drop-in vaccination is available at Bjerkreim legekontor every Thursday at 1500-1545 hours. Bring photo ID.
Questions? Call 51201165.

- Вакцина против коронавируса