Barneforestilling på Kløgetvedttunet søndag 12. juni kl. 13.30

Gunhild Seim og Marianne Stenerud - Klikk for stort bildeGunhild Seim og Marianne StenerudVelkommen til barneforestilling på Kløgetvedttunet 12. juni kl. 1330 - "Det gåtefulle asketrèet"

Fortellerkunst/musikk

«Om du legger øret inntil en trestamme, kan du kanskje høre vannet suse oppover. Om du bryter av en grein, kan du kanskje høre treet skrike. Om du går så stille du kan i skogen, kan du kanskje bruke føttene som ører og lytte til hva som hender under bakken.
Kanskje kan du høre røttene til trærne  vokse?»

Musiker og komponist Gunhild Seim og fortellerkunstner Marianne Stenerud har laget en forunderlig forestilling inspirert av fantasiens, mytenes og virkelighetens asketre. Marianne har laget en fortelling ut fra det største asketre som noen gang har eksistert; Verdenstreet Yggdrasil, fra den norrøne myteverden. Gunhild har laget musikk med asketreet som inspirasjon.Det er en forestilling om kjærlighet til naturen, og funderinger om hvordan verden henger sammen,

Forestillingen er støttet av Stavanger kommune, Rogaland Fylkeskommune og Norsk kulturråd.

Passer for alle fra 6 år. Varighet ca 40 minutter.

Gratis adgang.

Kulturkontoret