Sykkelrittet Tour of Norway går gjennom Bjerkreim 28. mai - sjekk stengte veier!

I f.b.m. sykkelrittet blir en rekke veier og kryss i kommunen sperret en periode tirsdag ettermiddag.  Nærmere info om hvor og når finner du i artikkel under Aktuelt.

Barneforestilling på biblioteket

Velkommen til barneforestillingen «Dyriske Strofer» med Hege Rimestad på Bjerkreim Folkebibliotek.

• tirsdag 7. mai kl.17.00.

Passer for alle fra ca 4 år og oppover. Gratis adgang.

Klikk for stort bildeTenk at alle bøker en gang har vært et tre!
I trærne har det bodd maur, mus, ekorn - og kanskje en bokfink? I biblioteket er det mange bøker - en hel skog!

Hege slår opp teltet sitt i biblioteket. På turen har hun med fele og ukulele, og mange sanger om dyra vi kan møte i skogen.

Dere lurer kanskje på hva en strofe er? Bli med til Heges telt, så får dere høre. Ta gjerne med en sang dere liker om et koselig, rart, søtt eller farlig dyr.

Ingebjørg Nyhus
Biblioteksjef