Viktig informasjon om koronaviruset

Årets TV-aksjon: "Et hav av muligheter"

Årets TV-aksjon blir digital ! Du kan gi på mange måter:

Klikk for stort bildeTV-aksjon

Bjerkreim kommune har oppretta digital bøsse der du kan gi ditt bidrag til å bekjempe plast i havet.

Du kan også opprette egen, digital bøsse for å støtte TV-aksjonen, mer info finn du her:

Personlig innsamlingsbøsse

TV-aksjonen har også eget VIPPS nummer: 2133

Dette året kommer det ingen bøssebærere heim til deg, men ønsker du å få gi pengesedler kan du komme inn på Kommunehuset denne uka, mandag til fredag kl 8.00 - 15.00. Her har vi ei fysisk innsamlingbøsse der du kan gi ditt bidrag.

Tema: ET HAV AV MULIGHETER:

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker. I samarbeid med lokalbefolkning, myndigheter og næringsliv skal vi redusere utslipp av plast til elver og hav med 7000 tonn årlig. Vi skal samle inn og resirkulere søppel som i dag ender opp i naturen, redusere bruken av unødvendig plast og jobbe for at beslutningstakere forplikter seg til å nå WWFs mål om null plast på avveie i 2030.

For mer info se hjemmesiden til TV-aksjonen 2020.

Ingunn Ognedal