Viktig informasjon om koronaviruset

Åpning av gapahuken på Storafjellet

Gapahuken på Storafjellet - Klikk for stort bilde Dalane friluftsråd Velkommen til ordførertur og åpning av gapahuken lørdag 15. august

Lørdag 15. august kl. 12.30 - 15.00 vil Dalane Friluftsråd og ordfører i Bjerkreim, Kjetil Slettebø, arrangere ordførertur til den nye gapahuken på Storafjellet ved Vikeså. Den flotte gapahuken er bygd på dugnad av Storafjellets Venner.

Turen starter fra Samfunnshuset på Vikeså, rett ved siden av Bjerkreimshallen. Vi går opp forbi Lauvtjørna og inn på stien som kommer opp fra Hompen. Det er 2,2 km med 373 meter stigning på sti opp til gapahuken.

• kl. 12:00 – 12:30      Registrering av deltakere ved Bjerkreim samfunnshus
  • kl. 12:30                      Start Ordførertur
  • kl 14:00                       Underholdning og åpning
  • kl 15:00                       Avslutning

Merk: Før turen opp, må alle som blir med registrere seg, pga korona og eventuell smittesporing.

Vel oppe på toppen blir det underholdning og offisiell åpning av gapahuken.
Etter åpningen blir det lett servering, underholdning og informasjon om gapahuken.
Gratis pølse m/brød fra kulturkontoret og saft fra Storafjellets Venner til alle som kommer opp.

Arr: Dalane Friluftsråd, Bjerkreim kommune og Storafjellets Venner

Annette Olden Nedrebø