Anbefaling om ny oppfriskningsdose koronavaksine for alle personer 75 år og oppover

På grunn av økende smitte har FHI oppdatert anbefalingene sine for sommer og høst.

Fra 1. juli 2022 skal en oppfriskningsdose tilbys følgende grupper:

• Sykehjemsbeboere og sårbare personer 75 år og eldre med hjemmesykepleie
  • Aldersgruppen 80 år og eldre
  • Aldersgruppen 75-79 år

Mer informasjon her:  FHI  /  Helse- og omsorgsdepartementet

De som ikke møtte opp på massevaksineringen 7. juli, kan bestille vaksinetime her: Timebestilling i Remin
Det tilbys vaksinering på torsdager (i 14-tiden) fremover, på legekontoret. De som ikke får til å bestille digitalt, kan ringe legekontoret og få bestilt time (tlf. 51 20 43 30).

Har du sykdomssymptomer eller påvist koronasmitte de siste 3 uker skal du ikke møte opp til vaksinasjon.

Ved spørsmål, ta kontakt med kommunen på tlf. 51 20 11 00, som vil videreformidle forespørselen.